Responsive Menu
Add more content here...


Elicopterul SMURD de la Jibou a fost solicitat pentru salvarea unui copil în vârstă de doar cinci ani intrat în comă, din județul Satu Mare

Elicopterul SMURD, din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou, în misiune la Supuru de Jos din județul Satu Mare

by Tiberius NICODA
0 comment 22 views
A+A-
Reset

În data de 18 februarie 2024, în jurul orelor 16, elicopterul SMURD, din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou și echipajul pe care îl are în componență, au fost solicitați să intervină în Supuru de Jos, o comună din județul Satu Mare aflată la limita cu judeţul Sălaj.

După ce echipajul medical din cadrul Serviciului de Ambulanță al Județului Satu Mare a ajuns la fața locului în urma unui apel la 112 și l-a găsit pe copil în comă, personalul de pe Ambulanță și-a dat seama că situația copilului este una foarte gravă.

Mai mult, copilul avea doar circa zece kilograme, fiind subdezvoltat.

Astfel că,având în vedere gravitatea cazului personalul medical din satu-Mare sosit la fața locului a solicitat preluarea cazului de către un elicopter SMURD din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou, iar astfel a fost salvată viața copilului.

Așadar, iată, încă odată în plus față de cele peste 350 de intervenții din cursul anului 2023 pe care elicopterul SMURD, din cadrul Punctului de Operare Aeromedical Jibou și echipajele sale, le-au avut până acum, se mai adaugă și acesta cu reușită maximă.

Felicitări și succes echipelor Punctului de Operare Aeromedical Jibou și nu numai.

You may also like

Leave a Comment