Responsive Menu
Add more content here...


Elevii sălăjeni au obținut rezultate strălucite la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”

Trei eleve din Sălaj s-au întors cu premii speciale de la Concursul Național Transcurricular de Lectură și interpretare ”Ionel Teodoreanu”, desfășurat zilele trecute la Iași. Este vorba despre Daria Talpoș de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, Ana-Nicole Gaidoș de la Colegiul Național „Silvania” Zalău și Giulia-Cristina Franko de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău

by Mihai POP
0 comment 257 views
A+A-
Reset

Cea de-a XVIII-a ediție a Concursului Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu” s-a încheiat, iar cei aproximativ 200 de elevi participanți au obținut numeroase premii.

În perioada 16-19 mai 2024, la Iași, a avut loc Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu,” clasele V-VIII.

La finalul celor două probe, proba scrisă și proba orală, elevii sălăjeni au obținut următoarele rezultate;

Premiul al III-lea: Talpoș Daria, clasa a V-a, Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, profesor îndrumător Iacob Diana;

Mențiune: Gaidoș Ana-Nicole, clasa a VI-a, Colegiul Național „Silvania” Zalău, profesor îndrumător Dospinescu Liana;

Premiul special: Franko Giulia-Cristina, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău, profesor îndrumător Sas Gheorghe.

Lotul olimpic a fost însoțit, la Iași, de profesoara Mărincean Iulia-Antonia, de la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei. Din Comisia Centrală a făcut parte, în calitate de membru, profesoara Iacob Diana.

Biroul de presă
al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

You may also like

Leave a Comment