Responsive Menu
Add more content here...


Elevii din Sălaj și alte 25 de județe intră vineri în vacanță

Elevii din Sălaj și alte 25 de județe vor intra vineri în vacanță, după finalizarea cursurilor, pentru o săptămână, aceasta fiind cunoscută și ca vacanța de schi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei

by Mihai POP
0 comment 237 views
A+A-
Reset

Aceasta este vacanţa de o săptămână care se poate lua la decizia inspectoratelor şcolare judeţene/al municipiului Bucureşti în perioada 12 februarie – 3 martie.

Cele 25 de județe în care elevii intră, vineri, în vacanța de schi sunt: Bihor, Sălaj, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Harghita, Covasna, Argeș, Olt, Teleorman, Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Giurgiu, Neamț, Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Vrancea, Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași.

Următoarele vacanţe sunt programate astfel:

-de sâmbătă, 27 aprilie, până marţi, 7 mai;

-de sâmbătă, 22 iunie, până duminică, 8 septembrie.

Prin excepţie, se stabilesc următoarele: pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 7 iunie 2024, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar are o durată de 35 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 14 iunie 2024.

Pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică şi pentru clasele din învăţământul profesional anul şcolar are o durată de 37 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 28 iunie 2024.

You may also like

Leave a Comment