Responsive Menu
Add more content here...


Elevii din Jibou au vizitat Parlamentul României în cadrul proiectului ”Viceprimar pentru o zi”

Elevii din Jibou au vizitat miercuri Parlamentul României, excursie ce le-a fost oferită drept premiu pentru că s-au remarcat ca fiind cei mai buni în cadrul proiectului ”Viceprimar pentru o zi!”

by Mihai POP
0 comment 428 views
A+A-
Reset

Cele patru grupe de elevi câștigători în ediția de acest an a proiectul ”Viceprimar pentru o zi” au vizitat ieri Parlamentul României.

Au primit recunoaștere la nivel înalt pentru interesul și implicarea lor în a aduce schimbări în bine pentru comunitatea din Jibou.

La Parlament au fost întâmpinați de medicul-deputat Florian Neaga, care a avut un rol important în organizarea acestei deplasări și îi mulțumim din suflet pentru sprijin. Elevii s-au întâlnit aici și cu vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu.

Au avut apoi o întrevedere cu Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu. L-au întâlnit, totodată, și pe secretarul de stat de la Ministerul Muncii Marius Stanciu.

Au fost apoi primiți de ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Bogdan Ivan, cu care au discutat despre proiectele pentru tineri. Au avut în cel mai tânăr ministru din Guvernul României un interlocutor recunoscut pentru receptivitate. Elevii și-au prezentat propriile proiecte cu care au câștigat concursul din cadrul programului ”Viceprimar pentru o zi”, pe care Primăria Jibou le-a și implementat.

A fost o deplasare foarte instructivă, binemeritată, pentru tinerii excepționali din Jibou, pe a căror implicare mizăm pe viitor pentru un oraș dezvoltat, modern, frumos.

 

You may also like

Leave a Comment