Responsive Menu
Add more content here...


Eleva Şcolii Gimnaziale „Bathory Istvan” din Şimleu Silvaniei , Kutasi Blanka singura reprezentantă a Sălajului la Olimpiada Națională Școlară de Șahla

by Tiberius NICODA
0 comment 90 views
A+A-
Reset

În perioada 10-12 mai a avut loc Olimpiada Națională Școlară de Șah la Huși, unde au concurat 46 de fete și 46 de băieți de gimnaziu. Câștigătorii competiției au fost Rareș Găzdaru, Andrei Negrean, Randi Galeș, Alexia-Andreea Iordache, Alexia Andrieș și Maia-Rut Moldovan.

Evenimentul a fost organizat cu mult succes și a beneficiat de sprijinul Federației Române de Șah, precum și de autoritățile locale și județene. Printre cei care au contribuit la buna desfășurare a competiției se numără primarul municipiului Huși, viceprimarul, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, subprefectul, directorul Colegiului Național “Cuza Vodă” Huși și părintele protopop Ștefan Iulian.

De asemenea, Ministerul Educației a fost implicat în eveniment, fiind prezent conferențiarul dr. Marin Chirazi de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Al.I.Cuza” din Iași, inspectorul școlar general și inspectorii școlari generali adjuncți.

„După două zile în care s-au jucat în total 7 runde, s-au remarcat șase fruntași ce au plecat acasă cu titlul de olimpici naționali! FELICITĂRI!
Îi felicităm pe toți copiii care au participat în aceste zile, deoarece au ajuns atât de departe, dar și pe profesorii și părinții lor, care i-au îndrumat și i-au susținut!
Noi suntem onorați că am avut ocazia de a organiza “la noi acasă” acest eveniment important și vă mai așteptăm!
A fost o bucurie să avem alături de noi Educație prin șah Programul Național al Federația Română de Șah acreditat de către Ministerul Educației!”-au declarat organizatorii competiției de la Huși-Vaslui.

Eleva Școlii Báthory István Simleu Silvaniei , Kutasi Blanka sub îndrumarea profesorului Barna Krisztiana reprezentat Sălajul pentru a 3-a oara la Faza Națională la disciplina șah la ONSS-Faza Națională-Gimnaziu fete-2024.

Concursul s-a desfășurat în Vaslui , localitatea Huși unde s-au prezentat la start cei mai buni 46 de șahiști din România !
„ Am avut onoarea de a concura șahiști de nivel european , chiar mondial !
Sportiva noastră a reușit un rezultat remarcabil câștigând 2 partide cu sportive consacrate !
O felicit pentru munca depusă și cu această ocazie felicit și părinții care depun eforturi pentru continua dezvoltarea micuței noastre șahiste !”- a spus profesorul Barna Krisztian cel care o îndrumă pe Blanka.

You may also like

Leave a Comment