Responsive Menu
Add more content here...


Eleva Ioana-Elena Hațegan de la API Zalău este câștigătoarea Trofeului ”Radu Mircea”

Eleva Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău - Ioana-Elena Hațegan s-a remarcat în cadrul proiectelor educaționale și a activităților extrașcolare, aceasta fiind câștigătoarea concursului ”Trofeul lui Radu Mircea”

by Mihai POP
0 comment 862 views
A+A-
Reset

În memoria celui care a fost prof. Radu Mircea, Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalau a lansat pentru al patrulea an consecutiv, concursul „TROFEUL RADU MIRCEA”.

Acesta se adresează elevilor Colegiului Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău care se remarcă în cadrul proiectelor educaționale și a activităților extrașcolare.

Ediția din acest an școlar este câștigată de eleva Hațegan Ioana-Elena din clasa a X-a D.

Ioana și-a propus ca în acest an să își depășesc limitele și temerile, prin implicarea directă la orice activitate sau proiect care i-a stârnit curiozitatea și interesul.

Astfel, a fost voluntar în echipa de robotică „Brainstorms”, a făcut parte din echipa de redacție a revistei școlii „Vitralii”, a participat la o serie de activități care i-au pus în lumină latura artistică, și nu numai (proiectul „Săptămâna Mondială a Spațiului Cosmic”, concursul „Copilăria, lumea de poveste”, activitatea „Pacea pentru planetă. O planetă a păcii”).

Au fost, apoi, implicări în cadrul proiectelor „Ziua Francofoniei” și „PI-Day”, participări la concursul inițiat de Asociația Universul Educației Știință-Tehnologie-Performanță-S.E.T.U. și la concursul „Alege! Este dreptul tău”, … participare la proiectul județean „Să învățăm să trăim sănătos” etc.

Sunt doar câteva dintre activitățile în care Ioana s-a implicat, considerând că, pe lângă faptul că îi este oferită minunata șansă de a cunoaște persoane noi cu interese similare, oportunitatea de a dezvolta repertoriul propriu de calități sau aptitudini, reprezintă o adevărată cale spre cunoaștere.

Trofeul va fi înmânat cu ocazia festivității de încheiere a cursurilor claselor IX-XI, profil tehnologic.

A consemnat, prof. Matyas Zinia

 

You may also like

Leave a Comment