Responsive Menu
Add more content here...


Elev de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, premiat la faza naţională a Olimpiadei de Lectură

Rezultatele obţinute de elevii din Sălaj la faza naţională a diferitelor olimpiade şcolare continuă, după ce alţi trei elevi de la aceeaşi unitate şcolară - Brîndea Rafael-Ștefan, Bărburaș Cristina-Maria  şi Gorgan Taisa-Arsenia - au fost premiaţi recent la un concurs internațional de Lectură şi Creaţie din Republica Moldova

by Călin ONICAŞ
0 comment 532 views
A+A-
Reset

Rezultat notabil pentru Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău la fazele finale ale olimpiadelor şcolare.

Ştefan Talpoş, elev în clasa a VIII-a B, a fost premiat la faza naţională a Olimpiadei “Lectură ca abilitate de viață!”, care s-a desfăşurat la finalul lunii aprilie la Bacău.

Aflat sub îndrumarea profesorului Diana Iacob, Ştefan a obţinut o menţiune meritorie, având una dintre cele mai bune note din întreaga ţară!

Performanţa elevului a fost lăudată şi apreciată şi de conducerea unităţii şcolare.

🏆 Ne bucurăm pentru reușita elevului nostru Ștefan Talpoș din clasa a VIII-a B, care a luat mențiune la etapa națională a Olimpiadei “Lectură ca abilitate de viață!”.
Felicitări doamnei profesoare Diana Iacob pentru îndrumare!”,  a fost mesajul conducerii de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău.

Aprecierile pentru elev şi pentru profesoara care l-a îndrumat spre succes vin şi din partea redacţiei Sportul Sălăjean &Ştirile din Sălaj!

Felicitări, Ştefan!

Felicitări, doamna profesoară Diana Iacob!


Trei elevi de la „Gheorghe Lazăr”, premiaţi la un con curs internaţional din Republica Moldova!

Să mai spunem că, recent, şi alţi elevi de la aceeaşi unitate şcolară din municipiu au obţinut rezultate notabile tot la un concurs de lectură.

Astfel, la ediţia a IV-a a Concursului Internațional de Lectură şi Creaţie “Pro Lectura 2024”, ce a avut loc în luna aprilie în Republica Moldova, nu mai puţin de trei elevi de la Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău s-au aflat printre premianţi!

Brîndea Rafael-Ștefan a obţinut locul II la Recital video, Bărburaș Cristina-Maria a reuşit aceeaşi performanţă la Creație plastică, iar Gorgan Taisa-Arsenia a obţionut mențiune la Creație literară!
Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj de miercuri, 14 mai. 

You may also like

Leave a Comment