Responsive Menu
Add more content here...


Echipa de volei de la SCM Zalău vrea continuitate pe banca tehnică

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Pentru sezonul următor, gruparea de sub Meseş îşi doreşte să plece la drum tot în acelaşi format: Sorin Pop antrenor principal, iar Marius Lazăr antrenor secund. În acest sens, conducerea va purta discuţii cu cei doi antrenori pentru prelungirea contractelor

Având în vedere că s-a făcut o treabă excelentă în sezonul trecut în care s-a obţinut medalia de argint, SCM Zalău mizează pe continuitate pentru stagiunea următoare, atât la nivel de lot, cât şi la nivel de bancă tehnică.

Deocamdată, doi jucători şi-au anunţat plecarea, Leo Dal Bosco şi Ivan Kostic, dar conducerea poartă discuţii cu ceilalţi voleibalişti pentru prelungirea înţelegerilor.

Şi la nivelul băncii tehnice se doreşte continuitate, iar conducerea vrea ca antrenorii Sorin Pop şi Marius Lazăr să continue la Zalău şi din sezonul următor. În acest sens, urmează să aibă loc disucţii între cele două părţi pentru prelungirea contractelor.

“Ne dorim să continuă în această formulă şi mă gândesc că şi ei îşi doresc la fel. Sorin Pop şi Marius Lazăr sunt prima noastră opţiune şi nici nu ne gândim la alte variante. Au făcut o treabă foarte bună în sezonul trecut, sunt doi antrenori pricepuţi şi vrem să continuăm cu ei. Vom avea o discuţie şi sperăm să prelungim contractele. Nu cred c că este niciun motiv să nu îşi dorească să continue la Zalău”, spune Adi Feher.

SCM Zalău a început să lucreze şi la formarea lotului de jucători pentru sezonul 2021 – 2022, dar mai mulţi voleibalişti care au devenit vicecampioni cu gruparea de sub Meseş au oferte şi de la alte echipe.

“Vom încerca să-i ţinem la Zalău, însă majoritatea au şi alte oferte. Este normal să fie aşa, fiindcă au făcut un sezon bun la SCM”, spune Feher.

You may also like

Leave a Comment