Responsive Menu
Add more content here...


DURERE fără MARGINI. O fetiță de 6 ani a urcat la Ceruri, după un accident rutier în care a murit și tatăl ei

by Călin ONICAŞ
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Plânge cerul… E greu să ne găsim cuvintele, în astfel de momente extrem de grele ale vieţii, în care două suflete – două persoane din aceeași familie – au murit nevinovate, ca urmare a unui grav accident rutier... Mai întâi, tatăl – în vârstă de doar 29 de ani, care a murit pe loc, iar acum și fetița lui de doar 6 anișori…

Pe data de 10 august, prezentam un eveniment rutier grav, petrecut pe Drumul Național 1F. Noaptea, în jurul orei 01.45, familia Ciapsa venea cu mașina spre casă. Fuseseră în satul Sălăjeni (acolo de unde era originară soția), și veneau spre Zalău.

Între localitățile Hereclean și Borla, autoturismul condus de un șofer de doar 19 ani din Sărmășag a intrat în coliziune frontală cu mașina în care se afla familia din Zalău, condusă de mama în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului vilent dintre cele două vehicule, soțul (David Ciapsa, 29 de ani) – care era pasager în dreapta șoferului – a murit pe loc. Fetița lor, în vârstă de 6 ani, a suferit leziuni grave și a ajuns la spital, la fel ca și cei doi conducători auto, care au fost răniți ușor.

Starea gravă de sănătate a fetiței nu a putut fi ameliorată, în ciuda eforturilor făcute de medici. Din păcate, în cursul zilei de miercuri, micuța Daria a pierdut lupta pentru a rămâne în viață pe patul unei clinici din Cluj-Napoca. Fetiţa va fi dusă pe ultimul drum joi după-amiază, la Zalău.

E sfâşietor, e dureros, ca două suflete nevinovate să părăsească astfel această lume. Dumnezeu să aibă grijă de ei şi să îi odihnească în pace!

You may also like

Leave a Comment