Responsive Menu
Add more content here...


DURERE FĂRĂ MARGINI. Fetiţa de 14 ani care ne implora să o ajutăm să trăiască, s-a stins din viaţă

by Călin ONICAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Veste cumplită. Iulia Ianchiş, fetiţa de doar 14 ani, care în zilele trecute făcea un apel umanitar pentru donatorii de sânge şi pentru oamenii cu suflet mare, care o pot ajuta financiar, a pierdut bătălia cu boala necruţătoare

Cât de cruntă poate fi viaţa. Chiar în zilele trecute, sălăjeanca Ianchiş Iulia Suzana făcea un apel umanitar. Din sufletul ei plăpând ne implora pe toţi să o ajutăm să trăiască. Avea doar 14 ani, dar fusese diagnosticată cu o boală de sânge nemiloasă.

Atât ea, cât şi familia ei, au făcut un apel umanitar pentru oamenii cu suflet mare. Iulia avea nevoie urgentă de o cantitate mare de sânge, dar şi de o sumă consistentă de bani, deoarece tratamentele erau prea costisitoare.

“Bună, numele meu este Iulia, am vârsta de 14 ani. Sunt o persoană veselă şi plină de viaţă, doar că o boală de sânge vrea să îmi testeze şi puterea pe care o am pentru a o învinge. Aş dori din partea dumneavoastră să mă ajutaţi să mă fac bine. Am nevoie urgenţă de sânge. Puteţi dona pentru mine la Centrul de Transfuzie Sanguină Zalău, pe numele Ianchiş Iulia Suzana. Grupa mea de sânge este O1 negativ. Dacă nu puteţi dona sânge din varii motive şi aţi dori să mă ajutaţi am să ataşez un Cont IBAN la Banca Transilvania. Vă mulţumesc din suflet tuturor care mă ajutaţi şi care sunteţi alături de mine”, era mesajul plin de emoţie al tinerei.

Din păcate, eforturile celor care care au fost alături de ea au fost în zadar. În cursul zilei de azi, fetiţa de 14 ani a pierdut bătălia cu această boală necruţătoare. Iulia Ianchiş a devenit un înger…


Deşi copila s-a stins din viaţă, familia are nevoie de susţinere sufletească, dar şi financiară. Astfel, oamenii care doresc, pot fi alături de familia îndoliată.

Cont bancar:
IBAN: RO56BTRLRONCRT0219456202
Dechis la Banca Transilvania

You may also like

Leave a Comment