Responsive Menu
Add more content here...


După ce a impresionat la AFC Odorheiu Secuiesc, Rareş Pop revine la “U” Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Portarul sălăjean a avut un retur reuşit la AFC Odorheiu Secuiesc, însă cum împrumutul de la “U” a expirat, tânărul în vârstă de 19 ani a revenit la echipa “studenţilor”


După ce judeţul Sălaj a rămas fără echipă de seniori în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal, după desfiinţarea celor de la FC Zalău, “U” Cluj a devenit echipa cu cei mai mulţi sălăjeni în lot.

Proaspăta promovată în Liga a II-a are în “curte” nu mai puţin de patru sălăjeni. Este vorba despre Adrian Micaş – care evoluează cu succes la echipa de seniori a lui “U”, dar şi de juniorii Iustin Ardelean, Andrei Pop şi Rareş Pop, ultimii doi fiind portari.

Dacă Andrei Pop şi Iustin Ardelean evoluează la echipa de juniori sau la echipa a doua a lui “U” Cluj, Rareş Pop a avut tangenţe şi cu echipa de seniori. În vârstă de 19 ani, talentatul portar este un fan declarat al echipei, în primul rând, acesta visând să îmbrace tricoul lui “U” în Liga 1.

Pentru a se pregăti cât mai bine şi a evolua meci de meci la nivel de seniori şi a căpăta experienţă, sălăjeanul Rareş Pop a fost împrumutat la AFC Odorheiu Secuiesc, pentru returul sezonului 2017-2018, echipă ce a evoluat în Seria 1 din Liga a III-a.

După un tur de campionat destul de şters în care a înregistrat doar 3 victorii şi 11 înfrângeri, Rareş Pop a ajuns la gruparea din judeţul Harghita pentru a pune umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Acest lucru s-a şi întâmplat, iar după 7 victorii, 3 egaluri şi 4 eşecuri în retur, AFC Odorheiu Secuiesc a reuşit să încheie campionatul pe locul 11, scăpând de emoţiile retrogradării. Un aport important la aceste reuşite l-a avut şi portarul sălăjean Rareş Pop.

Sălăjeanul avut câteva meciuri foarte bune, iar faptul că a evoluat împotriva unor adversari precum Aerostar Bacău – campioana Seriei 1, Oţelul Galaţi sau AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, nu poate decât să fie o experienţă benefică.

După experienţa de la AFC Odorheiu Secuiesc, Rareş Pop a revenit în această perioadă la “U” Cluj, formaţie de care aparţine.

Având în vedere evoluţiile bune la gruparea din judeţul Harghita, portarului sălăjean i s-a propus un nou contract pe 3 ani cu formaţia “şepcilor roşii”.

Fără să stea prea mult pe gânduri, portarul în vârstă de 19 ani şi-a pus semnătura pe contract, urmând să evolueze în următoarele trei sezoane tot la “U” Cluj.

“Am ales să merg la AFC Odorheiu Secuiesc pentru a evolua meci de meci. Am avut un retur foarte bun acolo, cu rezultate bune. Acum, însă, am revenit la Universitatea Cluj şi am semnat un nou contract pe 3 ani”, ne-a declarat Rareş Pop.

Sursa foto: Cristian Cosma

You may also like

Leave a Comment