Responsive Menu
Add more content here...


După aproape patru decenii în slujba sănătății oamenilor, asistentul medical Adela Elena Tirizică s-a pensionat

Povestea nu se oprește aici pentru Adela. Ea își continuă menirea la cabinetul "Corpore Sano” din Zalău

by Tiberius NICODA
0 comment 64 views
A+A-
Reset

Edițiile trecute ale publicației noastre “Știrile din Sălaj” aducea în atenția publicului povestea unor semeni ai noștri despre care adesea se vorbește prea puțin.
Am povestit atunci, undeva în luna februarie a acestui an, despre Asociaţia Nevăzătorilor din România – Filiala Sălaj – a cărei președintă este Adela Elena Tirizică.


Iată, că după o cariera publică de mintenaș patru decenii pe care a avut-o în cadrului sistemului medical sălăjean, Adela Elena Tirizică, care a lucrat în calitate de asistent medical generalist la Spitalul Judetean De Urgenţă Zalău, s-a pensionat. Pentru Adela Elena Tirizică, pensionarea înseamnă, nu încheierea unei cariere, ci transformarea acesteia într-un nou drum ales pe aceași cale a binelui și facerii de bine pentru semenii ei. Ideea Adelei- Elena Tirizică, este concretizată de citatul: ,,Ia viaţa de piept. Nu ca s-o trânteşti, ci ca să-i auzi mai bine inima cum bate!”
Ea va continua să facă ce știe cel mai bine, așa cum a făcut-o și mai înainte în cadrul asociației a cărei președintă este și în cadrul căreia funcționează și cabinetul de masaj “Corpore Sano”– unde se spune că fericirea este la un masaj distanţă!
De abilitatea și priceperea mâinilor sale, de o sensibilitate aparte, au beneficiat de-a lungul vremii, mulțime de pacienți cărora le-a alinat durerile și i-a repus pe picioare în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Zalau și nu numai.
Cum o putem defini pe Adela Elena Tirizică?
Putem spune despre aceasta, că este exemplul cel mai elcocvent al spusei : ,,Mâinile care ajută sunt mai sfinte decât gurile care se roagă!”


Noi îi transmitem cu această ocazie, ani mulți și buni cu sănătate, o pensie activă și îndelungată!
Și în final îi mai urăm doar două: ,,Niciodată şi întotdeauna. Niciodată tristă si întotdeauna fericită! La Multi Ani!”

You may also like

Leave a Comment