Responsive Menu
Add more content here...


Dublă lovitură sub Măgură: Vlad Opriş, jucător şi antrenor secund la Sportul Şimleu!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 65 views
A+A-
Reset

În primele zile din 2021, Sportul Şimleu s-a întărit în două compartimente. L-a convins pe fotbalistul şimleuan să vină la echipă, unde va îndeplini şi rolul de antrenor secund. Vlad Opriş vine la Şimleu după o vastă experienţă acumulată la echipe din Liga a III-a şi Liga a II-a

Fără mari achiziţii în vară, Sportul Şimleu a reuşit un parcurs bun în prima parte a campionatului Ligii a III-a şi a strâns 13 puncte în 10 etape. S-a bazat în mare parte pe jucători din Sălaj, iar singurele achiziţii externe au fost Ismael Guiti, Gabriel Caba   şi Gueye Mansour.

Strategia pentru retur este cam aceeaşi, în sensul în care trupa pregătită de George Zima va miza pe cât mai mulţi sălăjeni. Din a doua parte a campionatului, Sportul Şimleu va mai  avea la dispoziţie un jucător şimleuan cu experienţă la nivel de Liga a III-a şi chiar mai sus, în Liga a II-a. Este vorba de Vlad Opriş, care a decis să vină şi să ajute echipa de sub Măgură, nu doar din teren, ci şi din afara lui. 

Vlad Opriş a devenit jucătorul Şimleului în primele zile din 2021, dar totodată şi antrenor secund la gruparea de sub Măgură.

Jucătorul de 24 de ani vine după o perioadă dificilă şi după o intervenţie chirurgicală la genunchi, dar se află într-un program de recuperare, astfel că spre final de retur va putea intra pe teren. Până atunci îl va ajuta pe antrenorul principal George Zima din postura de secund.

“Vlad Opriş vine după o accidentare şi trebuie să îşi revină complet. Va intra în programul de pregătire al echipei, dar şansele sunt mici ca el să joace din primele etape din retur. La experienţa lui pe care a acumulat-o în Liga a III-a şi Liga a II-a ne poate ajuta din mai multe puncte de vedere şi de aceea i-am propus să fie şi antrenor secund la echipă. Sper să ne poate ajuta cât mai repede şi din teren.  Venirea sa la Şimleu este un plus pentru echipă”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului din 6 ianuarie

You may also like

Leave a Comment