Dramă la un majorat în Jibou. Un invitat s-a prăbuşit la pământ şi a murit instant în prezenţa soţiei şi a celor doi copii

by Călin ONICAŞ
0 comment 14.5K views
A+A-
Reset

Aceste momente dureroase s-au petrecut azi-noapte la un local din oraşul Jibou. După ce a dansat o melodie populară cu soţia sa, bărbatul de 56 de ani – membru al Ansamblului Folcloric “Someşul” Jibou – a intrat în stop cardio-respirator şi s-a stins din viaţă, în ciuda demersurilor făcute de către membrii celor două echipaje SMURD ajunse la faţa locului

Momente dramatice azi-noapte la un majorat ce a avut la Restaurantul Glamour din Jibou. Totul s-a întâmplat după miezul nopţii. Sărbătoritului i s-a cântat “La Mulţi Ani!”, iar invitaţii au servit o felie de tort, după care s-a dansat.

Se dansa muzică populară, exact ceea ce îi plăcea lui “ŞUŞU”. Vasile Creţ era angajat la CFR Jibou, dar folclorul era sufletul lui. Doar, de ani şi ani buni, cânta la vioară în cadrul Ansamblului Folcloric “Someşul” Jibou.

După ce a dansat cu soţia, Vasile s-ar fi pus la masă şi acolo i-a fost sfârşitul. La un moment dat a căzut la pământ în stare de inconştienţă şi nu şi-a mai revenit. Cei din preajmă i-au acordat primul ajutor, iar un invitat a sunat la 112. Conform celor spuse de reprezentanţii IPJ Sălaj, aceasta se întâmplau la ora 0.45.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două ambulanţe SMURD, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare. Totul se întâmpla în prezenţa soţiei şi a celor doi copii (un băiat şi o fată), care cu toţii se aflau printre invitaţi.

În ciuda eforturilor făcute de echipajele medicale, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Vasile Creţ s-a stins din viaţă la vârsta de 56 de ani.

“Şuşu”, aşa cum îl ştiau prietenii şi apropiaţii, va fi înmormântat luni, 29 ianuarie, în satul său natal, Someş-Odorhei.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

In memoriam – Vasile Creţ (31 martie 1967 – 27 ianuarie 2024)

You may also like

Leave a Comment