Responsive Menu
Add more content here...


Dramă la Cristolţ. Un bărbat a mers la bufet în sat, dar a intrat stop cardiorespirator şi a murit

Omul s-a stins din viaţă în ciuda eforturilor făcute de echipajul medical ajuns cu elicopterul SMURD

by Mircea ARDELEAN
0 comment 4,4K views
A+A-
Reset

Un bărbat în vârstă de 66 de ani şi-a găsit sfârşitul fulgerător, în timp ce se afla la bufetul din sat. Drama s-a petrecut duminică după-amiază în localitatea Cristolţ.  Sătenii spun că omul ar fi mers la o terasă din sat pentru a să răcori şi pentru a juca o partidă de cărţi.

La un moment dat, însă, bărbatul s-a simţit rău şi a intrat în stare de inconştienţă. Oamenii au sunat apelul de urgenţă 112, iar la faţa locului a intervenit elicopterul SMURD. Echipajul medical a încercat manevrele de resurscitare, dar a fost în zadar, deoarece bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Din câte se pare, victima ar fi suferit un infarct. În prezent nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni. Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Sălaj, în vederea efectuării necropsiei.

Oricum, polițiștii Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Jibou efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exacitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

„La data de 23 iunie a.c., la ora 15.00, polițiștii Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Jibou au fost sesizați de către o femeie din localitatea Cristolț despre faptul că, în timp ce se afla în proximitatea unei societăți comerciale din localitate, unui bărbat i s-ar fi făcut rău, ajungând în stare de inconștiență. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de 66 de ani, din localitatea Cristolț. La fața locului a intervenit elicopterul SMURD, medicul de pe elicopter constatând decesul bărbatului”, a declarat Diana Bonţea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj – pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Evenimentul a fost confirmat şi de către pompierii sălăjeni, care au acţionat cu un echipaj de la Secţia Jibou.

„Un echipaj SMURD din cadrul Sectiei de Pompieri Jibou a fost solicitat să intervină duminică după masă, la un caz medical în localitatea Cristolț la o persoană de sex masculin, de aproximativ 66 de ani. Aceasta a fost găsită în stop cardiorespirator.
În sprijin a intervenit şi elicopterul din cadrul Punctului de Operare Aeromedical (POA) Jibou. Din nefericire, persoana de sex masculin nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedata de către medicul de pe elicopter”, ne-a precizat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt la ISU Sălaj.

You may also like

Leave a Comment