Responsive Menu
Add more content here...


Dramă la Cizer – Bărbat găsit înecat într-o vale

Un bătrânel în vârstă de 82 de ani a fost descoperit fără suflare de către fiul său în albia unui râu din satul Pria

by Mircea ARDELEAN
0 comment 1.6K views
A+A-
Reset

Un bătrânel din satul Pria (comuna Cizer) şi-a găsit sfârşitul într-un mod dramatic. Chiar dacă avea aproape 82 de ani şi suferea de unele probleme de sănătate, bunicuţul voia să rămână activ. Nu voia să simtă greutatea anilor.

În cursul zilei de ieri, bărbatul s-a pus să efectueze ceva lucrări de toaletare în albia văii ce trece prin faţa casei. A luat o greblă la mână, apoi o scară şi a coborât în albia râului.

Nu ştim dacă a mai reuşit să meşterească ceva. Cert este că, omul nu a mai ajuns acasă. Panicată, soţia sa şi-a sunat băiatul, care a venit într-un suflet să îşi caute tatăl.

După ceva timp, octogenarul a fost găsit înecat în vale, undeva la vreo 300 de metri distanţă de casă. Din păcate, pentru bunicuţ nu s-a mai putut face nimic.  Fie că s-ar fi dezechilibrat, fie că i s-ar fi făcut rău, cert este că bărbatul a căzut în vale, iar apele l-au dus la vale.

Echipajul de poliţie ajuns la faţa locului a făcut cercetări şi a stabilit că nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

 

“Marți, 13 februarie a.c., la ora 13.52, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Pria, o persoană ar fi căzut în albia râului și e inconștientă. Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna s-au deplasat cu operativitate la fața locului, și, din investigațiile efectuate, au constatat că victima este un localnic de 81 de ani, care în timp ce efectua lucrări de curățare a malului Văii Pria, ar fi căzut în albia râului.

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale sosite la fața locului, a fost constatat decesul bărbatului de 81 de ani. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.  În cauză, nu există suspiciuni ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni”, a menţonat Ioana Lascău – purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

Polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii tragicului eveniment.

 

Fotografie cu caracter orientativ

You may also like

Leave a Comment