Responsive Menu
Add more content here...


Dramă în voleiul românesc: S-a stins din viaţă antrenorul Sorin Pop

La doar 56 de ani, antrenorul secund al formației Știința Explorări Baia Mare, cel care a fost și primul tehnician al formației SCM Zalău, a decedat azi-noapte, în timp ce s-ar fi aflat alături de mai mulţi prieteni

by Călin ONICAŞ
0 comment 3.1K views
A+A-
Reset

Veşti zguduitoare vin de la Baia Mare. Fostul tehnician al echipei SCM Zalău, cel care la finalul anilor ’90 devenea campion al României cu ELCOND Zalău, nu se mai aflată printre noi.

Sorin Pop a decedat fulgerător azi-noapte, în urma unui incident banal, până la urmă. Din câte se pare, actualul antrenor secund al formaţiei Știința Explorări Baia Mare s-a afla alături de mai multe cunoştinţe la un prieten. La un moment dat, tehnicianul ar fi căzut pe nişte scări abrupte şi s-a lovit tare la cap. Lovitura ar fi fost fatală şi nu s-a mai putut face nimic pentru omul de sport.

“La data de 18.05.2024, ora 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tăuții-Măgherăuș au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Cicârlău, un bărbat care a căzut pe scări se află în stare de inconștiență.

La fața locului polițiștii au constatat că este vorba despre un băimărean de 56 de ani. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș Baia Mare, în stare gravă. Din cauza leziunilor suferite, în cursul acestei dimineți, bărbatul a decedat. Nu sunt suspiciuni cu privire la condițiile în care a survenit decesul”, a menţionat Florina Meteş – purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Sorin Pop avea 56 de ani (n. 28 septembrie 1967), era căsătorit, avea o fată şi avea în spate o carieră sportivă strălucitoare. Ca şi voleibalist, maramureşeanul a făcut performanţă în tricoul formaţiilor Știința Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti, dar şi cu Elcond Zalău, grupare cu care a devenit campion al României.

În anul 2020, când a luat fiinţă clubul SCM Zalău, managerul Adrian Feher l-a considerat cea mai bună variantă pentru banca tehnică a echipei, iar Sorin Pop a devenit antrenorul principal al echipei de volei.

Alături de “secundul” Marius Lazăr, s-a făcut o treabă extraordinară, astfel că SCM Zalău a reuşit surprinzător să cucerească medaliile de argint, devenind vicecampioana României! 

A revenit apoi acasă, la Baia Mare, unde era “secundul” lui Marius Botea de mai bine de 15 ani.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

🏴 Cu adâncă tristețe am aflat în această dimineață de trecerea în neființă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei!

Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reușit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existență! 🥈
Îți mulțumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, este mesajul de condoleanţăe postat de conducerea clubului SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment