Responsive Menu
Add more content here...


Dragostea învinge tot! Crina și Sergiu, doi tineri minunați din Zalău și-au unit destinele prin taina căsătoriei

Iubiţi ce vreţi, dar iubiţi. Nimic nu e mai dezastruos decât infirmitatea inimii! - spunea un înțelept

by Tiberius NICODA
0 comment 5.2K views
A+A-
Reset

Sergiu și Crina sunt doi tineri din Zalău, care recent și-au unit destinele prin sfânta taină a căsătoriei.

Desigur, pare ceva obișnuit ca doi tineri să își unească destinele prin a se căsători, însă povestea care-i unește pe Crina și pe Sergiu este una deosebită, specială, iar iubirea necondiționată unul față de celălalt i-a adus laolaltă și suntem siguri va rezista peste vreme și peste vremuri.

Oricum, se spune că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte…..

Iubiţi ce vreţi, dar iubiţi! Nimic nu e mai dezastruos decât infirmitatea inimii! – spunea un înțelept.

 

Am citit cândva povestea  unui  mare romancier care  spunea despre nunta sa, că ar fi vrut ca la eveniment  să râdă lumea la căsătoria lui  până când râsul dă în plâns, până când  se va  fi uitat de ce râdeai și până când descoperi dincolo de banalul imediat al existenței omenești,  o lume care se zărește ca și-o poveste strecurată prin perdele de dantelă.

 

O lume difuză care îți intră pe sub piele și îți accelerează pulsul. E lumea care prevestește angajarea a două suflete care se vor nedespărțite și care vorbește liber despre înălțimea oamenilor care visează a ajunge prin dragoste acolo unde își doresc.

Și-au luat  aripi  laolaltă  și  s-au angajat ca niște buni creștini în fața lumii și a Bunului Dumnezeu să se ridice reciproc  prin dragoste și prin iubire până acolo unde se spune că limita e Cerul și chiar mult dincolo de el.

Nu e o poveste despre ceremonia nunții sau despre celebrarea fericirii, e doar o poveste despre oameni care caută oameni. Neîncetat.

Casă de piatră, cu sănătate, fericire, bucurii și împliniri dragilor noștri Crina și Sergiu și să aveți parte de tot binele lumii!

You may also like

Leave a Comment