Responsive Menu
Add more content here...


Dragoș Militaru: ”SCM Zalău nu merită să fie pe ultimul loc. A jucat cu ambiție și dăruire în fața liderului”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Antrenorul echipei din Oradea a reamarcat atitudinea pozitivă pe care au avut-o zălăuanii în meciul cu echipa de pe primul loc, dar este de părere că echipa sa a pierdut două puncte la Zalău, fiind dezavantajată de starea terenului


Luceafărul Oradea a scos doar un punct la Zalău, deși a condus cu 1 – 0 și 3 – 2. SCM Zalău a revenit de fiecare dată și a obținut o remiză, fapt pentru care antrenorul grupării bihorene a remarcat atitudinea pozitivă pe care au avut-o zălăuanii în meciul cu echipa de pe primul loc.

Dragoș Militaru consideră că Luceafărul a pierdut două puncte, fiind dezavantajată de starea terenului.

”A fost un meci foarte greu, dar nu din prisma adversarului pe care l-am întâlnit. Știam că  jucăm împotriva unei echipe bune pe teren propriu, însă ce s-a jucat vineri, nu s-a putut numi fotbal. Terenul a arătat precum o orezărie și a fost mai mult un joc de luptă. Noi am pierdut două puncte.SCM Zalău nu merită să fie pe ultimul loc fiindcă joacă bine, mai ales acasă. Nu pot să remarc pe nimeni de la echipa Zalăului, fiindcă terenul a fost cum a fost, dar pot spune că adversarii au avut dăruire, ambiție și atitudine bună în meciul cu echipa de pe primul loc”, ne-a declarat Dragoș Militaru.

Luceafărul Oradea a căzut pe locul 2 după rezultatul de la Zalău, iar în fotoliul de lider a urcat ACS FC Recea.

”Noi la Luceafărul Oradea ne dorim să jucăm un fotbal cât mai frumos și să facem cât mai multe puncte. Vom vedea în iarnă unde vom fi și ce obiective ne vom propune”, a mai spus tehnicianul.

You may also like

Leave a Comment