Responsive Menu
Add more content here...


Dragoş Militaru: „Şansele la promovare rămân egale. Totul se va decide la Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

Chiar dacă partida tur s-a terminat cu scorul de 0 – 0, antrenorul de la Unirea Dej consideră că şansele la promovare rămân egale înaintea returului de la Zalău

Unirea Dej şi SCM Zalău se luptă pentru un loc în Liga a II-a. Prima manşă a finalei s-a terminat nedecis, cu scorul de 0 – 0, după o partidă în care ambele echipe au avut câteva ocazii bune de gol.

„A fost mai greu de pe margine, decât din teren. Din ce am vorbit cu băieţii, la final se mirau că s-a şi terminat meciul. Pentru ei a trecut mai repede, decât pentru noi pe margine. A fost un meci bun, din partea ambelor echipe. În prima repriză am jucat noi mai bine, iar în partea secundă, cei de la Zalău au avut momente pe contraatac când au fost periculoşi. Nu am fost foarte lucizi în faţa porţii deşi am ajuns de multe ori în careul advers”, a declarat Dragoş Militaru.

Chiar dacă returul urmează să se dispute sâmbătă, la Zalău, antrenorul Dejului consideră că şansele la promovare rămân egale.

„Una peste alta s-a terminat 0 – 0, iar promovarea în Liga a II-a se decide la Zalău. Şansele rămân egale, fiindcă se pleacă de la 0 – 0. SCM Zalău are jucători buni, care au jucat la nivel de Liga a II-a, chiar şi în prima ligă, iar în unele momente se simte experienţa lor. Îl au pe Onicaş, pe Logon care a jucat bine, dar şi pe Sergiu Pop, un atacant care mereu poate să speculeze orice metru de teren”, a spus Dragoş Militaru.

You may also like

Leave a Comment