Responsive Menu
Add more content here...


Dragoş Militaru: “La capitolul experienţă, lotul lui SCM Zalău arată mai bine”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 106 views
A+A-
Reset

Tehnicianul de la Unirea Dej spune că în tabăra Zalăului se află jucători cu mai mare experienţă decât tinerii jucătorii ai echipei sale, dar cu toate acestea, antrenorul crede că va fi o finală echilibrată, în care nu există favorită

SCM Zalău şi Unirea Dej se luptă pentru un loc în Liga a II-a. Unirea s-a calificat în finala barajului după ce a eliminat-o pe Minaur Baia Mare, în timp ce SCM Zalău a trecut la pas de CSO Cugir.

Înaintea duelurilor decisive pentru Liga a II-a, antrenoru Unirii Dej – Dragoş Militaru – este de părere că nu există favorită, însă precizează că SCM Zalău are în lot jucători cu mai mare experienţă decât are Unirea.

“Într-o finală nu cred că există favorită, doar dacă este diferenţă foarte mare de valoare între cele două echipe. Sunt două meciuri în care se poate întâmpla orice. Dacă în tur nu prinzi cea mai bună zi, mai există o şansă la retur. Toată lumea de la noi îşi doreşte promovarea şi vom da ce este mai bun să promovăm şi să-i dezvoltăm pe aceşti jucători tineri. În esenţă, acesta a fost obiectivul principal al sezonului,  dar nu  pot să joc o finală şi să spun că nu îmi doresc să ajungem în Liga a II-a. Ne-am dorit să câştigăm cât mai multe meciuri, să ajungem în finală şi să o câştigăm. Noi ne vom face treaba pe toate planurile  şi mai departe vom vedea. Avem un lot tânăr, cu o medie de vârstă de 20 de ani, fără jucători care să mai fi jucat în Liga a II-a. Nimeni nu s-a mai aflat în această postură, dar nu este ceva rău, fiindcă jucătorii noştrii sunt tineri şi acesta este momentul lor. Este clar că la capitolul experienţă, lotul Zalăului arată mai bine, cu mulţi jucători care au mai jucat la Liga a II-a, chiar şi Liga I ”, ne-a declarat Dragoş Militaru.

Sursa foto: Dej24.ro

You may also like

Leave a Comment