Responsive Menu
Add more content here...


Dragan Kobiljski: “Unirea Dej a meritat victoria”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău a recunoscut superioritatea Dejului, fiind dezamăgit de modul în cares-a prezentat echipa sa. Însă, promite mai multă muncă şi în următorul joc, echipa se va prezenta altfel


SCM Zalău nu trece printr-o perioadă prea bună şi a suferit al doilea eşec consecutiv în Divizia A1, fiind învinsă de SCMU Craiova şi Unirea Dej.

Zălăuanii au dat la Dej peste o echipă care a practic un joc bun şi care a fost peste Zalău, lucru recunoscut şi de către antrenorul grupării e sub Meseş, la interviul de după finalul meciului.

Dragan Kobiljski nu a fost mulţumit de modul în care a arătat echipa sa, tocmai de aceea promite că echipa va arăta altfel în următorul meci. În următoarea etapă din Divizia A1, SCM Zalău va întâlni pe Rapid Bucureşti. Meciul va avea loc duminică, în Sala Sporturilor din Zalău.

„Cred că Dejul a meritat victoria. Au jucat mai bine decât noi. Cred că Unirea Dej este o echipă bună şi care joacă un volei de calitate. Trebuie să analizăm ce s-a întâmplat şi să vedem ce putem îmbunătăţi pentru următorul meci. Suntem în continuare pe locul 6, dar vom continua să luptăm”, a spus Dragan Kobiljski.

You may also like

Leave a Comment