Responsive Menu
Add more content here...


Dr. Gheban Mihaela, noul medic șef la UPU-SMURD Zalău

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Luna decembrie aduce un nou medic șef la UPU SMURD Zalău. Este vorba de doamna doctor Gheban Irina Mihaela. Dr. Gheban are o experiență de șase ani în cadrul Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea fiind detașată la Urgența Spitalului din Zalău

Începând cu data de 6 decembrie 2022, conducerea Spitalului Județean de Urgență Zalău a delegat-o în funcția de medic șef UPU-SMURD pe doamna dr. Gheban Irina Mihaela.

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie Oradea, dr. Gheban are o experiență de șase ani în cadrul Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea fiind detașată la Urgența Spitalului din Zalău, unde activează ca medic specialist, în specialitatea medicină de urgenţă.

După ce a devenit medic specialist, pe lângă norma de bază din cadrul Spitalului orădean, doamna doctor a oferit o mână de ajutor unității sanitare din Zalău, care se confruntă cu un deficit mare de medici urgentiști.

“Am încredere că împreună cu conducerea SJU Zalău vom reuși, în cel mai scurt timp, să găsim o soluţie la criza de medici din UPU. Suntem mulți medici tineri în acest spital, care ne dorim schimbări, pentru a avea un spital de nivel european. Am fost impresionată să văd susţinerea de care ne bucurăm, câţi colegi au această mentalitate şi îşi doresc ca spitalul să evolueze. Vin generații noi, cu soluții noi, iar lucrurile deja încep să meargă în direcția favorabilă, întrucât avem sprijinul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi al instituţiilor care asigură buna desfăşurare a activităţii UPU- SMURD”, a declarat dr. Gherban.

Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău îi mulţumeşte doamnei doctor pentru că a acceptat această provocare, precum și pentru profesionalismul de care dă dovadă în activitatea desfăşurată și îi urează succes în noua funcție, cu garanţia susţinerii în toate proiectele.

”Totodată, îi transmitem doamnei doctor Vasile Pop Mădălina aprecierea pentru contribuția la calitatea serviciilor noastre medicale din Unitatea de Primiri Urgențe, din toată perioada în care a coordonat activitatea UPU- SMURD și îi dorim multe realizări profesionale pe mai departe, în specialitatea aleasă”.

You may also like

Leave a Comment