Două victorii şi un eşec pentru a doua echipă de volei Zalăului la turneul de la Arad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 77 views
A+A-
Reset

La al doilea turneu din noul sezon al Diviziei A2 – Seria VEST, SCM Zalău II – tânăra echipă pregătită de Ovidiu Teuşan – a reuşit să se impună cu ProVolei Arad şi CS Vâlcea, fiind învinsă doar de liderul seriei, Ştiinţa Bacău

Echipa secundă de la SCM Zalău, care evoluează în Divizia A2 Vest, s-a deplasat recent la Arad, pentru a participa la al doilea turneu din acest sezon.

Primul turneu a fost cu ghinion pentru zălăuanii care nu au obţinut decât un punct. Însă, la al doilea turneu, desfăşurat la Arad în perioada 24 – 26 noiembrie, băieţii lui Teuşan s-au descurcat mult mai bine.

Debutul a fost dificil, pentru că primul joc a fost contra celor de la Ştiinţa Bacău, liderul detaşat al campionatului. Băcăuanii s-au impus în patru seturi, confirmându-şi statutul de favoriţi în această Serie.

În schimb, SCM Zalău II s-a descurcat mult mai bine în următoarele două jocuri, reuşind să obţină două victorii. Prima a fost obţinută în faţa echipei gazdă, ProVolei Arad, în cinci seturi.

În ultimul joc de la turneu, SCM Zalău II s-a impus categoric în faţa echipei CS Vâlcea.

După primele două turnee desfăşurate, SCM Zalău II se află pe poziţia a treia în Seria Vest, cu 6 puncte acumulate. Lider este Ştiinţa Bacău cu 16 puncte, pe locul secund fiind Pro Volley Oradea cu 7 puncte. Pe locurile 4, respectiv 5 se află Provolei Arad (5 pct.) şi CS Vâlcea (2 pct.). Următorul turneu din cadrul Diviziei A2 Vest va avea loc în luna ianuarie la Zalău.

SCM Zalău: Cezar Abraham, Raul Boieş, Darius Urzică, Andrei Crehul, Ştefan Ciocan, Daniel Bode, Dragoş Crişan, Andrei Botiş, Tudor Ardelean, Răzvan Mureşan, Szabo Krisztian – libero şi Rareş Grosoş – libero. Antrenor: Ovidiu Teuşan

Rezultatele turneului de la Arad:

SCM Zalău – Ştiinţa Bacău 1 – 3

Provolei Arad – CS Vâlcea 2 – 3

CS Vâlcea – Ştiinţa Bacău 0 – 3

Provolei Arad – SCM Zalău 2 – 3

Ştiinţa Bacău – Provolei Arad 3 – 0

SCM Zalău – CS Vâlcea 3 – 0

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 30 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment