Două persoane au ajuns la spital după o coliziune între două autoutilitare, în localitatea Huseni

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Un accident rutier cu două autovehicule implicate a avut loc luni seară, pe raza localității sălăjene Huseni. Este vorba despre o coliziune între două autoutilitare din care au rezultat două victime, doi bărbați, de 56 și 45 de ani


Luni, 4 decembrie a.c., la ora 18.05, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în localitatea Huseni, s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Nușfalău, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcția Crasna – Nușfalău, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu ar fi observat o altă autoutilitară, care staționa pe partea dreaptă a sensului său de mers și ar fi intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului rutier, doi bărbați, de 56 și 45 de ani, pasageri în autoutilitara condusă de bărbatul de 52 de ani, au suferit leziuni, aparent ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment