Responsive Menu
Add more content here...


Două etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat

Înaintea meciurilor de la baraj, SCM Zalău va mai susţine un meci pe teren propriu, cu CSM Olimpia Satu Mare şi unul în deplasare la Crişul Sântandrei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 728 views
A+A-
Reset

SCM Zalău are demult asigurată prima poziţie în Seria a X-a din Liga a III-a şi aşteaptă cu încredere meciurile de baraj. Până atunci, doar două jocuri au mai rămas de disputat. Primul va avea loc azi, pe teren propriu, cu CSM Olimpia Satu Mare, după care, zălăuanii vor încheia sezonul regulat, în deplasare la Crişul Sântandrei, săptămâna viitoare.

Cum am menţionat şi în articolele anterioare, chiar dacă par jocuri fără miză, de fapt, sunt cele mai importante teste înainte de baraj. Sunt ultimele şanse pentru ca antrenorul Cristian Lupuţ să facă ajustările necesare, iar SCM Zalău să fie la nivel maxim la baraje.

La cum este situaţia clasamentului în Seria a VIII-a, cel mai probabil, în semifinale, SCM Zalău va întâlni Unirea Ungheni. Se va juca în dublă manşă, iar câştigătoarea va evolua cu câştigătoarea din cealaltă semifinală. Echipele de pe locurile 1 vor fi gazde în retur. Semifinalele se vor disputa în 22, respectiv 25 mai. Gazda meciului tur din finala barajului va fi decisă prin tragere la sorţi. Finalele vor avea loc în 1, respectiv 5 iunie 2024.

Câştigătoarea finalei va obţine promovarea în Liga a II-a. Însă, important de reţinut este faptul că în acest sezon, una dintre pierzătoarele celor cinci finale, va avea oportunitatea de a promova în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment