Responsive Menu
Add more content here...


Dosar penal și ordin de protecție pentru un bărbat din localitatea Poiana Blenchii care și-a transformat soția în victimă

Violenţa domestică ramâne un tipar de comportament folosit pentru a obţine sau a menţine puterea şi controlul asupra unui partener apropiat. Este și cazul unui bărbat din localitatea Poiana Blenchii, care a iscat un scandal în propria familie

by Mihai POP
0 comment 342 views
A+A-
Reset

La data de 26 mai a.c., la ora 06.45, polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ileanda au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie de 42 de ani, din localitatea Poiana Blenchii, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 02.00, soțul ei ar fi agresat-o fizic.

În urma sesizării primite, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, soțul femeii, un bărbat în vârstă de 30 de ani, ar fi agresat-o fizic.

În urma evaluării riscului, față de bărbatul de 30 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, nefiindu-i montat un dispozitiv de monitorizare electronică, deoarece femeia a refuzat montarea acestuia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din Ileanda, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

You may also like

Leave a Comment