Dosar penal pentru un șofer din Zalău care a fugit de la locul accidentului

by Mihai POP
0 comment 179 views
A+A-
Reset

Tupeu pe un tânăr nervos de 23 de ani din municipiul Zalău. În timp ce se afla la volanul unui autoturism acesta s-a luat la ceartă în trafic cu un bărbat din comuna Crasna, iar la punerea în mișcare a autoturismului, l-ar fi acroșat pe acesta din urmă. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 37 de ani a ajuns la spital


Joi, 18 ianuarie a.c., la ora 13.13, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi avut niște discuții în contradictoriu cu un bărbat de 37 de ani, din comuna Crasna, iar la punerea în mișcare a autoturismului, l-ar fi acroșat pe acesta din urmă.

După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiști Biroului Rutier la scurt timp după producerea evenimentului rutier.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 37 de ani a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora s-a prezentat la spital.

În cauză, polițiști Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătamare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

You may also like

Leave a Comment