Responsive Menu
Add more content here...


Dosar penal după ce a încredințat mașina fiului minor

O femeie în vârstă de 37 de ani din localitatea Stârciu s-a ales cu dosar penal, după ce i-a încredințat autoturismul fiului ei de 17 ani, pentru a-l conduce prin localitatea Cizer

by Mihai POP
0 comment 294 views
A+A-
Reset

La data de 14 aprilie a.c., la ora 15.15, pe drumul județean 108 G, în localitatea Cizer, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din localitatea Stârciu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, din verificările efectuate de polițiști au reieșit că mama tânărului, o femeie în vârstă de 38 de ani, i-ar fi încredințat acestuia autoturismul, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii din Crasna au întocmit câte un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane care nu deține permis de conducere.

You may also like

Leave a Comment