Responsive Menu
Add more content here...


Doru Matei revine în corpul de observatori divizionari

by Călin ONICAŞ
1 comment 26 views
A+A-
Reset

“Eu cred că se poate îmbina această activitate cu funcţia de preşedinte de la Sporting Zalău. Sunt hotărât să pun umărul la revigorarea arbitrajului, iar în viitorul apropiat să avem din nou un lot stufos şi valoros, precum era acum patru-cinci ani”, a subliniat Doru Matei


Anul trecut, Doru Matei a părăsit corpul de observatori divizionari de arbitri. Aceasta, având în vedere faptul că el a activat o perioadă în staff-ul administrativ celor de la FC Zalău, iar apoi a înfiinţat clubul Sporting Zalău, unde este şi preşedinte.

În această perioadă, Doru Matei s-a ocupat de destinele formaţiei zălăuane, care din păcate a ratat promovarea în Liga a IV-a.

În noul sezon, fostul arbitru divizionar şi-a anunţat revenirea în corpul de observatori. În această vară, Doru Matei a trecut cu brio examenul şi a fost reactivat ca observator de arbitri. Astfel, la finalul săptămânii trecute, el a fost delegat în jocul de Liga a III-a dintre ACS Unu Fotbal Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Mediaş II, alături de alt zălăuan – Dan Costin – cel care a fost observator de joc.

“Am avut în această vară cel mai greu examen din viaţă şi mă bucur că am reuşit să îl trec cu brio, iar acum am revenit pe lista de observatori divizionari. Am revenit după o pauză de un an cu forţe proaspete, dar şi cu dorinţă de a mă implica în progresul arbitrilor din Sălaj. Odată cu revenirea mea în circuit sper să existe şi un mic reviriment asupra arbitrajului, având în vedere că în ultima perioadă respectiva activitate s-a aflat într-un con de umbră. În această perioadă, s-a diminuat şi corpul de arbitri. Eu şi alţi oameni cu experienţă  nu am fost contactaţi, nu am fost delegaţi la jocuri. Nu s-a dorit  să ne oferim experienţa noastră. Acum, eu sunt hotărât să pun umărul la revigorarea arbitrajului, iar în viitorul apropiat să avem din nou un lot stufos şi valoros, precum era acum patru-cinci ani”, ne-a declarat Doru Matei, cel care a precizat că poate continua în paralel şi activitatea de la Sporting Zalău.

“Eu cred că se pot face în paralel ambele, iar dacă vor exista probleme cu arbitrajul din cauza echipei Sporting Zalău, eu îmi dau demisia a doua zi”, a subliniat preşedintele singurei formaţii de fotbal din municipiul Zalău.

You may also like

1 comment

Ghita Pop 16 septembrie 2018 - 1:59

Si delegat de cca vineri la liga 3 si duminica de ajf la…..liga 5 !?

Reply

Leave a Comment