Responsive Menu
Add more content here...


Dorinel Munteanu: “SCM Zalău este o echipă foarte bună. Sper să promoveze în Liga a II-a”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la Oţelul Galaţi a vorbit frumos despre echipa din Zalău după jocul din Cupa României, câştigat de gruparea din Superliga, pe Stadionul Municipal din Zalău


SCM Zalău a depăşit orice aşteptare în Cupa României odată cu această calificare în grupe. Cum spunea şi antrenorul Cristian Lupuţ înainte de debutul în această fază, tot ce se întâmplă în grupe este un bonus. Zalăul şi-a depăşit obiectivul în această competiţie, iar meciuri cu echipe precum Oţelul Galaţi sau FCU Craiova reprezintă un motiv de mândrie şi în acelaşi timp oportunitate de a demonstra că nu s-a ajuns întâmplător până aici.

Marţi după-amiază, în prima etapă din grupe, SCM a dat peste Oţelul Galaţi, fosta campioană a României care a revenit în această vară pe prima scenă a fotbalului românesc. Cu Dorinel Munteanu pe bancă, “oţelarii” au pierdut un singur meci în primele 10 etape din Superligă, contra FCSB. A remizat de opt ori şi a obţinut prima victorie cu FCU Craiova, chiar înaintea meciului cu SCM Zalău din Cupă.

La Zalău, echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus fără probleme, mai ales că a jucat aproape o repriză având superioritate numerică. Însă, la final de joc, antrenorul gălăţenilor, cel mai selecţionat jucător din istoria Naţionalei României, a vorbit frumos despre SCM Zalău.

“Pentru această victorie a trebuit să investim foarte mult efort. Ştim cu toţii, Zalăul este o echipă solidă care le-a eliminat pe Poli Iaşi sau Gloria Bistriţa. Dar astăzi noi am tratat jocul foarte serios şi am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Sunt fericit efortul şi concentrarea băieţilor. Este o competiţie a surprizelor, dar nu doream să fie la noi o surpriză. Îi felicit pe jucători şi important este să ne refacem pentru meciul de vineri. Echipa Zalăului mi s-a părut foarte competitivă, agresivă. Noi am început bine jocul şi am ştiut slăbiciunile adversarului nostru. Ştiam că vor să ne atace şi i-am prins de vreo două ori pe contraatac la început şi am marcat. Am primit gol pe final de repriză, ceea ce nu era permis. Eram mai liniştiţi dacă intram cu 3 – 0 la pauză. La 3 – 1 am avut ceva emoţii. Dar, Zalăul este o echipă foarte bună şi sper să promoveze în Liga a II-a”

Dorinel Munteanu – antrenor Oţelul Galaţi

La final de meci, Dorinel Munteanu a fost amabil şi a oferit autografe doritorilor şi în acelaşi timp a stat şi la câteva fotografii cu fanii.

You may also like

Leave a Comment