Responsive Menu
Add more content here...


Doliu la Primăria Bănişor

by Călin ONICAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

La doar o lună şi jumătate de când câştiga al doilea mandat de consilier local de pe listele PMP, Peștean Teofil s-a stins din viaţă. Vestea a adus mâhnire în rândul comunităţii de pe Valea Banului, acolo unde nea’ Filu era mult apreciat pentru implicarea sa în activităţile cotidiene

La cei 68 de ani, Peştean Teofil era unul dintre oamenii respectabili din comună. Om gospodar şi cu mână de aur, nea’ Filu ajuta pe toată lumea, fie că era vorba de lucrări de strungărie, tâmplărie sau alte lucrări. Într-un cuvânt, omul bun la toate.

I-a plăcut mult şi fotbalul, fiind unul dintre susţinătorii echipei Gloria Ban şi – nu o dată – a dat bani din buzunarul propriu pentru a-i ajuta pe băieţi.

De vreo 10 ani, intrase şi în politică. I-a plăcut Traian Băsescu, astfel că s-a “înrolat” în Partidul Democrat și apoi în Partidul Mişcarea Populară. Astfel, scorul bun de la alegerile din 2012 şi cele din 2020 l-au propulasat pe Peştean Teofil în Consiliul Local.

La alegerile din luna septembrie, PMP a primit 127 dintre sufragii, în condiţiile în care PSD a avut 237 de voturi, iar PNL 231 de voturi!

Pe data de 5 noiembrie, consilierul PMP a fost prezent la şedinţa de constituire a Consiliului Local Bănișor, unde a depus jurământul de credință și chiar a condus ședința, el fiind decanul de vârstă din rândul consilierilor locali.

Din păcate, în ultima perioadă, nea’ Filu a acuzat unele probleme de sănătate. Starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele zile. Pe data de 7 noiembrie, a fost transportat la Spitalul din Crasna, iar apoi la spitalul din Zalău, unde azi noapte s-a stins din viaţă.

“Cu multă mâhnire în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a unui om iscusit și priceput în multe domenii de activitate”, anunţă Augustin Câmpean, preotul Bisericii Ortodoxe din satul Bănişor.

Înmormântarea va avea loc miercuri (18.11.2020), orele 13, în cimitirul parohial din Bănișor.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

You may also like

Leave a Comment