Responsive Menu
Add more content here...


Doliu la ISU Sălaj. A murit colonelul Florin Pop, cel care fusese comandantul românilor în misiunea împotriva incendiilor din Grecia. Avea doar 48 de ani

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj. Aceștia au pierdut un camarad de nădejde, un om deosebit, un salvator care nu a mai putut fi salvat. Dumnezeu să-l aibă în pază!

by Mihai POP
0 comment 3,7K views
A+A-
Reset

De azi, o inimă bună a încetat să mai bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la cer! O veste tristă a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, care au pierdut un camarad de nădejde, cel care a fost col. Florin Pop, șeful Centrului Operațional Național din IGSU.

Duminică, 16 iunie 2024, acesta a încetat din viaţă în urma unei boli nemiloase, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 48 de ani.

În cariera sa, colonelul a participat la numeroase intervenţii alături de colegii săi, fiind permanent la datorie în nobila misiune pe care o au pompierii.

Va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna.

Ne vom împăca cu gândul că Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de salvator bun şi credincios.

Era un om extrem de îndrăgit, cald și generos, dedicat meseriei pe care a slujit-o mai bine de două decenii.

A fost un vizionar, un om cu excelent potențial și un exemplu de profesionalism pentru toți cei care l-au cunoscut și au avut privilegiul să lucreze în aceeași echipă.

A condus și coordonat, în decursul carierei sale, nenumărate misiuni complexe, atât în țară, cât și peste hotare.

A participat, în calitate de team lider, la prima misiune a modulului salvatorilor români, în afara granițelor țării, în sprijinul autorităților și comunităților din Grecia, zonă grav afectată de incendiile de pădure.

Să nu vă lăsați! Viețile celor pe care îi salvăm depind de felul în care noi ne facem treaba, spunea deseori.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de ani buni coleg şi prieten – col. FLORIN POP, șeful Centrului Operațional Național din IGSU.

”De azi, o inimă bună a încetat să mai bată, iar un suflet nobil s-a ridicat la cer! Cu profund regret am primit astăzi vestea cutremurătoare despre pierderea prematură a colegului nostru, domnul colonel Pop Florin. În aceste momente de grea încercare, transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și tuturor celor care l-au cunoscut și iubit. Fie ca sufletul său să-și găsească liniștea eternă în oastea îngerilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” – a transmis ISU Sălaj.

 

You may also like

Leave a Comment