Responsive Menu
Add more content here...


Doliu la Bobota. S-a stins din viaţă fostul primar Aurel Sarca

by Mihai POP
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Cel care a condus destinele comunei Bobota timp de trei mandate, în perioada 2004 – 2016, a trecut la cele veşnice la vârsta de 76 de ani

O veste tristă s-a abătut asupra comunei Bobota. Cel care a fost primarul comunei timp de trei mandate, în perioada 2004 – 2016, s-a stins din viaţă luni, la vârsta de 76 de ani.

Aurel Sarca s-a dovedit a fi un primar priceput, iar în cei 12 ani în care a condus administraţia locală, comuna Bobota a cunoscut o amplă dezvoltare, pe care a continuat-o mai apoi Mugurel Moraviţ (2016 – 2020) şi Dorin Gorgan, din toamna anului trecut.

Inginer de meserie, Aurel Sarca (n.06.07.1944) a fost ani buni a fost director al exploataţiei miniere din Sărmăşag înainte de a ajunge primar.

„Ieri l-am pierdut pe colegul nostru, Aurel Sarca. Fost director al exploatației miniere de la Sarmășag, a fost caracterizat de către foștii colegi de muncă drept un lider care a dat dovadă de mult profesionalism și mai ales înțelepciune. A fost timp de 12 ani primar al comunei Bobota, din anul 2004 și până în anul 2016, fiind primarul pe care comuna s-a bazat în dezvoltarea acesteia, întrucât sub mandatele domnului Aurel Sarca au fost demarate amplele proiecte care au dus la dezvoltarea comunei. Transmitem pe această cale condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au transmis consilierii judeţeni de la PSD Sălaj.

„Cu regret, anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost primarul comunei Bobota – inginer Sarca Aurel. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul dumnealui!”, a transmis Primăria Bobota.

You may also like

Leave a Comment