Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în PLUS Sălaj. Unul dintre membrii marcanți ai organizației s-a stins din viață la doar 44 de ani

by Călin ONICAŞ
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Veste cumplită la poalele Măgurii. Florin Pop, tată a doi copii, a fost răpus de noul tip de coronavirus

Florin Pop, unul dintre membrii marcanţi ai organizaţiei PLUS Şimleu Silvaniei, s-a stins din viaţă fulgerător în această dimineaţă. Conform celor spuse de apropiaţi, şimleuanul avea o viaţă echilibrată şi nu ar fi avut probleme de sănătate.

În ultima perioadă, el s-a simţit rău şi a ajuns la spital. Doctorii spun că Florin Pop s-a infectat cu noul coronavirus. Iniţial, a fost internat la Spitalul Orășenesc „Prof. Ioan Pușcaș” Șimleu Silvaniei, dar starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele zile. Astfel, în cursul zilei de luni, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Din păcate, doctorii nu au mai putut face nimic, astfel că – în această dimineaţă – Florin Pop s-a stins din viaţă.

Florin Pop avea 44 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Ani la rând, acesta a muncit în străinătate pentru a-şi face un rost în viaţă. A revenit în ţară şi a deschis la Şimleu Silvaniei o farmacie naturistă, la care lucra împreună cu soţia sa.

Oamenii spus că Florin Pop era un om extraordinar, un om sufletist, un om dedicat, care tot timpul s-a implicat în comunitate. Tragica veste a adus mare durere la Şimleu Silvaniei, dar şi în rândul membrilor PLUS Sălaj.

„Cu profund regret și adâncă durere, vă anunțăm că, în această dimineață, colegul nostru, Florin Pop, a plecat dintre noi. Acesta a pierdut lupta cu viața, fiind răpus de noul tip de coronavirus, COVID-19. Îl cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare, un om cu suflet mare. Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Ne exprimăm sincere condoleanţe, un gând de alinare şi sentimente de profundă compasiune familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească”.

PLUS Sălaj

You may also like

Leave a Comment