Doliu în lumea medicală. A murit Dr. POP STELIAN GICU – medic primar chirurgie generală

by Mihai POP
0 comment 103 views
A+A-
Reset

Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Profund îndurerați am aflat de trecerea în neființă a domnului Dr. POP STELIAN GICU- medic primar chirurgie generală


Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău anunță cu durere trecerea în neființă a domnului doctor POP STELIAN GICU, cel care a purtat cu noblețe halatul alb, fiind medic primar în specialitatea chirurgie generală în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Amintirea domnului doctor Pop va fi păstrată de către personalul unității, cât și de către pacienții dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Amintire veșnică pentru cel care a fost Dr. POP STELIAN!”, a transmis Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

În vârstă de 58 de ani, doctorul Stelian s-a născut în localitatea Baica, comuna Hida, iar după terminarea celor 8 ani de școală generală a hotărât să plece la liceu – Liceul ”Emil Racovita” Cluj.

Dr. POP STELIAN a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila”, din București, descoperindu-şi pasiunea pentru chirurgie.

După terminarea studiilor s-a întors în Sălaj, și lucra ca medic primar în specialitatea chirurgie generală în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău și la Spitalul Orăsenesc Prof. Dr. Ioan Pușcas din Șimleu Silvaniei.

Pe lângă cariera impresionantă, a trăit și o frumoasă poveste de dragoste alături de Pop Eva, cu care are o fată, pe Iulia Pop.

Cu durere în suflet, soția Pop Eva a transmis un mesaj pe Faccebok:

Dragul meu drag! Soarele vieții a apus pentru tine, azi! Plecarea ta mi-a frânt inima. În acest univers al tristeții,îmi rămân stelele amintirilor minunate,care mi alină puțin durerea nemărginită!Te iubesc ,încă o viață de dincolo de viață!😥💔”, a transmis soția acestuia

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!