Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în învățământul sălăjean – Un îndrăgit profesor de istorie s-a stins din viață la doar 66 de ani

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Un iubit profesor de Istorie s-a stins din viață. Foști elevi, dar și colegi de la Liceul Tehnologic Nr. 1, au postat mesaje emoționante, prin care își exprimă regretul cu privire la pierderea dascălului Ioan Dîngă, căruia îi poartă un mare respect


Colectivul Liceului Tehnologic Nr. 1 Surduc deplânge trecerea în neființă a dascălului Ioan Dîngă (născut în anul 1957, în comuna Cristolţ). A fost profesor documentarist în cadrul Centrului de Documentare și Informare Surduc, profesor de istorie, model al dascălului modern, dar şi OM ales, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut.

Învățământul sălăjean va fi mai sărac după pierderea celui care a știut să lumineze generații de elevi cărora le-a insuflat pasiunea pentru istorie, alături de care a obținut importante premii la Olimpiada Națională de Istorie.

A fost un sprijin necondiționat pentru colegii la început de drum precum și pentru elevii liceului, prin munca și devotamentul de care a dat dovadă în toți cei 18 ani de activitate în cadrul liceului.

Rămâne în amintirea noastră ca omul, dascălul și mai ales colegul alături de care am realizat numeroase acțiuni educative și culturale. Suntem alături de familia îndurerată și greu încercată! Sincere condoleanțe!”. Colectivul Liceului Tehnologic Nr.1 Surduc”, transmit reprezentanții Liceului Tehnologic Nr.1 din Surduc

A lăsat în urmă generații întregi de elevi, oameni pe care i-a modelat cu răbdare, cu dragoste, dar și cu o uriașă știință de carte.

Profesorul Dîngă Ioan nu a fost doar un simplu profesor. A fost un dascăl neobosit, care nu a renunțat niciodată la marea sa dragoste pentru istorie. Foștii elevi păstrează și astăzi în suflet frumusețea orelor petrecute în preajma profesorului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

You may also like

Leave a Comment