Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în învăţământul sălăjean. S-a stins din viaţă învăţătorul Graţian Goron

by Mihai POP
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Înăţătorul profesa la Şcoala Gimnazială „Marcus Aurelius” din Jac, comuna Creaca. „Trecerea la cele veşnice a învăţătorului Graţian Goron lasă în inimile noastre o firească tristeţe”, transmite Primăria Creaca


Doliu în învăţământul sălăjean. Unul dintre cei mai apreciaţi învăţători s-a stins din viaţă şi lasă în urmă sa tristeţe în comunitatea care l-a respectat şi l-a îndrăgit.

A fost un învăţător bun şi apreciat de toată lumea, iar elevii care au avut şansa să le fie dascăl, nu au decât cuvinte de lauda la adresa celui care a fost Graţian Goron.

A fost învăţător la Şcoala Gimnazială „Marcus Aurelius” din Jac, comuna Creaca.

Dascălul s-a stins din viaţă la vârsta de 67 de ani…

„Trecerea la cele veșnice a învățătorului Grațian Goron lasă în inimile noastre o firească tristețe. Învățătorul care a format generații de elevi, va rămâne pentru totdeauna în memoria noastră.

Distinsul dascăl s-a dovedit a fi o personalitate marcantă a comunei noastre,am pierdut un om bun, de mare caracter, de înaltă calitate morală și pregătire didactică, model de verticalitate pentru toate generațiile.

Întregii familii transmitem cele mai profunde condoleanțe! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!„, a fost mesajul Primăriei Creaca.

You may also like

Leave a Comment