Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în handbal. S-a stins din viaţă fostul finanţator de la HC Selmont Baia Mare, cel care avea afaceri şi în Sălaj!

by Mihai POP
0 comment 58 views
A+A-
Reset

La doar 60 de ani, omul de afaceri – Marcel Mariş – a trecut la cele veşnice. De numele său se leagă rezultate notabile pe care le-a obţinut HC Selmont Baia Mare, la începutul anilor 2000

O veste tristă în handbalul feminin din Maramureş, după ce omul de afaceri Marcel Mariş s-a stins din viaţă la doar 60 de ani. De numele său se leagă rezultate notabile obţinute de handbalul Maramureşean, la începutul anilor 2000, prin HC Selmont Baia Mare, echipă pe care a finanţat-o 100% din banii personali.

Marcel Mariş a preluat echipa de handbal în 2001 şi datorită implicării sale, formaţia maramureşeană s-a calificat în cupele europene, încă din primul sezon. Un an mai târziu, HC Selmont Baia Mare a jucat finala Cupei Challenge, cu Borusia Dortmund, iar în campionat a fost ani la rând o echipă redutabilă, ce s-a clasat în primele 5 locuri.

Marcel Mariş s-a retras din handbal în 2004, dar şi-a continuat cu succes afacerile în domeniul industriei alimentare, având mai multe magazine de desfacere a produselor din carne, chiar şi în Sălaj.

La un moment dat era considerat unul dintre cei mai bogaţi oameni din Maramureş, iar prin 2009 era în Topul Forbes, cu o avere de peste 12 milioane de euro.

Marcel Mariş era naşul de cununie a fotbalistului Adrian Fărcaş, actualmente directorul executiv de la DJST Sălaj.

You may also like

Leave a Comment