Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în handbal. O fostă handbalistă care a jucat şi la HC Zalău a murit la doar 34 de ani

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Ecaterina Mihaela Drăghici (fostă Niţă), fostă handbalistă la Rulmentul Braşov, Rapid Bucureşti şi HC Zalău a decetat în noaptea de 28 spre 29 iunie, în urma unui stop cardio respirator

Doliu în handbalul feminin din România. O veste tristă s-a abătut asupra handbalului în zilele trecute, după ce Ecaterina Mihaela Drăghici (fostă Niţă) a încetat din viaţă.

Fosta handbalistă a decedat în noaptea de 28 spre 29 iunie, la doar 34 de ani, în urma unui stop cardio respirator.

În cariera sa a jucat pentru echipe importante din Liga Naţională, precum Rulmentul Braşov, Rapid Bucureşti şi HC Zalău. La gruparea de sub Meseş a jucat un sezon şi jumătate, în perioada 2009 – 2011 şi a evoluat cu HC Zalău chiar şi în Cupa EHF.

„A jucat şi pentru HC Zalău, timp de 16 luni. Era o handbalistă solidă, o stângace, cu braţ puternic. La vremea respectivă era o speranţă, fiind puţine jucătoare stângace la categoria sa de vârstă. Dumnezeu s-o odihnească”, a spus Gheorghe Tadici.

Mihaela Niţă (n. 06.11.1986) şi-a încheiat cariera tocmai la HC Zalău în urmă cu 11 ani. A evoluat pe postul de inter dreapta.

„Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.  După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet.  În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis cei de la Rapid, club la care Mihaela Niţă a jucat mai mulţi ani. 

You may also like

Leave a Comment