Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în familia salvatorilor ISU Sălaj în a doua zi de Paște. Un pompier s-a stins din viață la doar 42 de ani

by Mihai POP
0 comment 61 views
A+A-
Reset

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sălaj este în doliu, după ce unul dintre pompieri, plt.adj. Pop Cosmin Vladimir, s-a stins din viață. Postarea de pe pagina de Facebook a ISU este urmată de sute de mesaje de la colegii care regretă dispariția sa prematură


Salvatorii din județul Sălaj trec prin momente extrem de dificile. Un coleg de-al lor, de doar 42 de ani, a încetat din viață chiar în a doua zi de Paște.

S-a stins din viață în Săptămâna Luminată

Cosmin, în vârstă de numai 42 de ani, a fost un camarad și un pompier care a făcut cinste armei, fiind încadrat din anul 2006, la Detașamentul Zalău.

A fost un adevărat profesionist și un om deosebit.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 17 ani un bun coleg și prieten – plt.adj. Pop Cosmin Vladimir.

” Întregul personal al unității noastre împărtășește durerea pierderii atât de devreme a colegului nostru și adresează sincere condoleanțe familiei, în aceste momente de mare durere și tristețe”, transmit reprezentanții ISU Sălaj.

Potrivit religiei, se spune că sufletele celor care mor în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ se duc direct în Rai, indiferent de păcatele avute, porţile acestuia fiind deschise, iar cele ale Iadului ferecate.

Se crede că în Săptămâna Luminată se deschid porțile Raiului, în timp ce porțile Iadului rămân ferecate. Mai mult, se spune că porțile Raiului rămân deschise din momentul Învierii Lui Iisus Hristos până în Duminica Tomei, astfel că celor care mor în această perioadă li se iartă toate păcatele și ajung în Rai..

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

Drum lin spre cer!

You may also like

Leave a Comment