Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în Biserica Ortodoxă. Părintele Petru Lucăcel, fost preot al Parohiei Șoimuș, a trecut la cele veșnice

Părintele Petru Lucăcel, fost preot al Parohiei Șoimuș din comuna Someș-Odorhei, a plecat la Cel pe care L-a slujit toată viața

by Mihai POP
0 comment 3.4K views
A+A-
Reset

Vești triste pentru comunitatea ortodoxă din Șoimuș. La 26 mai 2024, părintele Petru Lucăcel, fost preot în Parohia Șoimuș, și-a încheiat pelerinajul pe această lume la vârsta de 71 de ani.

Părintele Petru a slujit mulți ani ca paroh la Biserica Ortodoxă Română Sfinții Apostoli Petru Și Pavel din Șoimuș.

Pentru cei care doresc să îl conducă pe părintele Petru Lucăcel pe ultimul drum, familia mult îndurerată anunță că slujba de priveghere va avea loc mâine, luni, 27 mai, de la ora 19.00, în catedrala din Jibou.

Înmormântarea va avea loc marți, 28 mai, la ora 13.00, tot în catedrala din Jibou.

”Hristos a înviat! Vă aducem la cunoștință că din păcate fostul preot al Parohiei Șoimuș, părintele Petru Lucăcel a trecut la cele veșnice. Suntem alături de familia îndurerată și rostim cu toții Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze în ceata drepților. Cei care doriți să fiți alături de familia mult îndurerată, vă anunțăm că slujba de priveghere va avea loc mâine, luni, 27 mai, de la ora 19, în catedrala din Jibou. Înmormântarea va avea loc marți, 28 mai, la ora 13, tot în catedrala din Jibou. Familia vă așteaptă cu drag pe toți! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească și să mângâie familia!„ – a transmis Parohia Ortodoxă Română Sfinții Apostoli Petru Și Pavel Șoimuș, Sălaj.

You may also like

Leave a Comment