Responsive Menu
Add more content here...


Doi vitezomani, prinşi gonind cu peste 100 km la oră pe drumurile din Sălaj

Doi şoferi au rămas în weekend fără permise de conducere după ce au fost prinşi gonind cu peste 100 km la oră pe drumurile din Sălaj

by Mihai POP
0 comment 10 views
A+A-
Reset

La data de 18 februarie a.c., la ora 14.55, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 191 C, în localitatea Huseni, cu viteza de 108 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 180 de zile.

Tot la data de 18 februarie a.c., la ora 10.27, pe D.N. 1 F, în localitatea Românași, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din municipiul Zalău,  în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 de puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

You may also like

Leave a Comment