Responsive Menu
Add more content here...


Doi tineri cercetați penal după ce au vandalizat mai multe mașini

Doi tineri sălăjeni, unul în vârstă de 21 de ani și altul de 28, au ajuns în fața oamenilor legii, după ce au fost prinși făcând praf două mașini parcate pe o stradă din Zalău

by Mihai POP
0 comment 302 views
A+A-
Reset

La data de 23 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un tânăr de 21 de ani, din Zalău.

Acesta la data de 4 noiembrie 2023, în jurul orei 03.30, în timp ce se afla pe strada 9 Mai din municipiul Zalău, a distrus oglinda unui autoturism, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au identificat și cercetat un bărbat de 28 de ani, din localitatea Gârceiu.

Și acesta este bănuit că la data de 12 septembrie 2022, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, a spart un geam de la ușa de acces a unui local public, un dispozitiv de iluminat public de pe terasa aceluiași local și geamul unui autoturism parcat în zonă, cauzând un prejudiciu de 1.500 de lei, prejudiciu recuperat de polițiștii sălăjeni.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor în cauză.

You may also like

Leave a Comment