Responsive Menu
Add more content here...


Doi luptători de la SCO Jibou au cucerit Cetatea Rodnei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 980 views
A+A-
Reset

Mezinul Szabo Robert şi tânărul Mario Revinc au câştigat meciurile de kickboxing pe care le-au disputat la Cupa Cetatea Rodnei, competiţie la care clubul jibouan a deplasat un lot format de şase luptători

La Sângeorz-Băi, 1 Iunie a fost sărbătorit altfel. În loc de jocuri, desene sau baloane, copiii au avut şansa să urce în ring la o competiţie oficială de kickboxing. În oraşul din judeţul Bistriţa-Năsăud a avut loc Cupa Cetatea Rodnei, o gală deschisă pentru mai multe categorii de vârstă. Printre participanţi s-au aflat şi luptătorii de la SCO Jibou.

Antrenorul Alex Bîgi a deplasat un lot format de şase sportivi cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani. Mezinul lotului, Szabo Robert, a avut o prestaţie spectaculoasă, reuşind o victorie prin KO în prima repriză la categoria de greutate 50 de kg.

O victorie a reuşit şi tânărul Mario Revnic, în vârstă de 16 ani, care şi-a câştigat meciul la puncte la categoria 65 kg.

Meciul susţinut de Denis Crişan (16 ani) s-a terminat la egalitate, categoria 55 kg. Au avut prestaţii bune, spre foarte bune şi Andrei Pop (16 ani – 60 kg), Alin Ianc (16 ani – 55 kg) şi Sebastian Rezmiveş (17 ani – 65 kg), însă toţi trei au pierdut la puncte.

“Toţi au fost nişte luptători în adevăratul sens al cuvântului şi care au luptat până la capăt şi au dat tot ce au avut mai bun în ring. Mulţumim organizatorului, arbitrilor şi părinţilor care ne-au însoţit, cât şi tuturor celor care ne-au susţinut! Oss”, a fost reacţia antrenorului Alex Bîgi, după competiţie.

You may also like

Leave a Comment