Responsive Menu
Add more content here...


Victorioşi la debut. Doi luptători de la Seiko Zalău, locul 1 la o competiţie de kickboxing

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 51 views
A+A-
Reset

Paul Crişan şi Codrin Sabou au făcut senzaţie în ring la prima lor competiţie oficială, elevii lui Călin Marincaş reuşind să se impună în meciurile lor de la Grand Tournament Satu Mare


Călin Marincaş şi-a înfiinţat propriul club în anul 2017. Secţia principală a clubului este karate tradiţional, sport în care sălăjeanul este consacrat, fiind multiplu campion mondial, european şi naţional.

Însă, pe lângă karate tradiţional, la CS Seiko Zalău mai sunt şi alte secţii, cum ar fi Taekwondo sau kickboxing.

De altfel, sportivii de la categoria din urmă au participat la finele săptămânii trecute la prima competiţie oficială.

Este vorba despre Grand Tournament Satu Mare, o gală cu meciuri de kickboxing şi MMA, atât la semipro, cât şi la profesionişti. 

Având în vedere că s-au aflat la prima experienţă de acest gen, trei sportivi de la Seiko au luptat la categoria semipro.

Astfel, Sergiu Pop (70 kg), Codrin Sabou (75 kg) şi Paul Crişan (85 kg) au fost sportivii care au reprezentat Seiko Zalău la competiţia care în acest an a ajuns la cea de-a treia ediţie. 

Toţi trei sunt seniori.Chiar dacă au fost debutanţi, elevii lui Călin Marincaş s-au descurcat foarte bine, iar Codrin Sabou şi Paul Crişan chiar au reuşit să-şi câştige meciurile.

Şi Sergiu Pop s-a descurcat bine, însă, a pierdut la decizia arbitrilor, în urma unei runde suplimentare.

Multiplul campion mondial la karate tradiţional îşi propune să pună mare accent şi pe această secţie de kickboxing la CS Seiko Zalău, mai ales că primele rezultate oficiale sunt încurajatoare.

“A fost o competiţie reuşită şi ne-am făcut şi noi debutul cu această secţie în competiţiile oficiale. Sportivii s-au descurcat foarte bine, mai ales că s-au aflat la prima experienţă, în special Codrin şi Paul. Şi Sergiu Pop a făcut un meci bun, dar nu a avut experienţa necesară pentru a gestiona finalul. Aşteptăm cu încredere următoarele competiţii oficiale”.

Călin Marincaş – antrenor

You may also like

Leave a Comment