Responsive Menu
Add more content here...


Doi bărbați prinși la pescuit ilegal pe Someș, prin metoda ”greblare”

by Mihai POP
0 comment 175 views
A+A-
Reset

Jandarmii sălăjeni au descoperit pe raza localității Benesat, doi tineri de 25 de ani din județul Maramureș și un altul de 33 de ani din comuna Năpradea, care au pescuit ilegal prin metoda interzisă numită „greblare”. Au fost ridicate în vederea confiscării: 2 undiţe cu mulinetă, 9 plumbi cilindrici, 12 ancore triple și o cange


Sâmbătă, 2 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, pe raza localității Benesat, un echipaj de jandarmerie a surprins în flagrant doi bărbați, în timp ce pescuiau prin metoda interzisă numită „greblare”.

Față de cei doi bărbați, unul de 25 de ani din județul Maramureș și un altul de 33 de ani din comuna Năpradea, au fost întocmite de acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 64, lit. „j”, din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, respectiv „pescuitul cu japca, cu ostia, suliţa, ţepoaica şi cu orice alte unelte înţepătoare sau agăţătoare, prin greblare sau harponare”.

De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării: 2 undiţe cu mulinetă, 9 plumbi cilindrici, 12 ancore triple și o cange.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor.

You may also like

Leave a Comment