Doi bărbați din localitatea Șimișna, depistați beți la volan

by Mihai POP
0 comment 284 views
A+A-
Reset

Doi bărbați din localitatea Șimișna sunt cercetați penal, după ce au urcat în stare de ebrietate la volan


Prezența polițiștilor în stradă duce la prinderea la timp a unor indivizi care oricând pot face victime. Fie nu au permis, fie sunt drogați sau beți, aceștia circulă zilnic pe șosele fără teamă că ar putea provoca tragedii.

Marți, 23 ianuarie a.c., la ora 01.20, în localitatea Șimișna, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un localnic de 39 de ani.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La doar câteva minute, pe la ora 01.27, în aceeași localitate, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au depistat în trafic un alt localnic, de 55 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în ambele cazuri polițiștii din Ileanda au întocmit câte un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

You may also like

Leave a Comment