Responsive Menu
Add more content here...


Doctorul Florian Neaga performează și în politică, cu excelență, la fel ca și în profesia sa de medic

by Tiberius NICODA
0 comment 409 views
A+A-
Reset
Cunoscutul, respectabilul și reputatul medic Florian-Claudiu Neaga a fost prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre care a avut loc marți și miercuri la Tirana.
În capitala Albaniei, deputatul PSD Sălaj s-a aflat în calitate de membru al Delegației Parlamentului României la APCEMN. Acesta a fost însoțit de Daniel Constantin, vicepreședinte al organizației și șeful delegației române.
Vizavi de acest eveniment, Florian-Claudiu Neaga a declarat într-o postare pe rețelele de social-media următoarele:
„ Am reprezentat România la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), ce a avut loc marți și miercuri la Tirana, în calitate de membru al Delegației Parlamentului României la APCEMN, împreună cu Daniel Constantin, vicepreședinte al organizației și șeful delegației române.
Tema sesiunii a fost „Consolidarea cooperării economice regionale pentru o mai bună abordare a provocărilor comune în materie de securitate”, reuniunea fiind de o importanță majoră în acest moment critic pentru țările membre, cu interese economice importante în zona Mării Negre, din cauza războiului din Ucraina.
România, actor important în regiunea Mării Negre, este serios preocupată și angajată să sprijine consolidarea cooperării regionale la Marea Neagră atât din punct de vedere economic, cât și al securității. Țara noastră a obținut în urma acestei reuniuni postul de Secretar General Adjunct pentru probleme administrative și financiare al APCEMN”, a precizat deputatul PSD de Sălaj.
Felicităm astfel, întreaga activitate și implicare socială și politică a doctorului Florian-Claudiu Neaga, care dovedește reale calități și performanță atât profesională cât și ca implicare în politica de susținere a intereselor țării noastre pe plan internațional!

You may also like

Leave a Comment