Responsive Menu
Add more content here...


Doar argint pentru Claudiu Meleg

by Monel SABOU
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Atletul de la Liceul Sportiv “Avram Iancu” Zalău nu a reuşit să-şi apere titlul naţional cucerit în urmă cu un an, dar a reuşit să urce pe podium şi este singurul atlet sălăjean medaliat la ediţia din acest an a Campionatelor Naţionale Şcolare

Stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală a găzduit timp de două zile întrecerile naţionale ale elevilor din ţara noastră la atletism. La startul întrecerilor a fost prezentă şi o delegaţie de sportivi din judeţul Sălaj, din păcate nu una foarte numeroasă. De la CSS Zalău au fost prezente două alergătoare antrenate de prof. Nelian Ianchiş, iar de la Liceul Sportiv (LS) “Avram Iancu” Zalău au fost prezenţi 4 sportivi. Cea mai bună performanţă obţinută în cadrul competiţiei de la Bucureşti a fost realizată de alergătorul Claudiu Meleg, sportiv antrenat de prof. antrenor emerit Teodor Bidian.
Din păcate pentru tânărul sportiv zălăuan, acesta nu a reuşit să-şi apere titlul naţional cucerit la ediţia precedentă în cursa de 5.000 de metri şi a terminat cursa pe locul 3 în clasamentul juniorilor mari, respectiv pe locul 2 în  clasamentul sportivilor legitimaţi la un club sportiv şcolar sau un liceul cu program sportiv.
Cu o performanţă de 15 minute, 32 de secunde şi 78 de sutimi, atletul de la Liceul Sportiv a cucerit doar medalia de argint, dar trebuie menţionat totuşi faptul că, performanţa de anul acesta a fost mai bună faţă de cea de anul trecut cu 20 de secunde.
Prima poziţie a cursei de 5.000 m a revenit medieşeanului Peter Daniel Herman (15’19’’36.), iar pe locul 2 la general s-a clasat tulceanul George Cristian Bulgaru (15’29’’45.)

You may also like

Leave a Comment